ANKARA / ALTINDAĞ - Hayme Hatun İlkokulu

Hayme Hatun İlkokulu

Karapürçek Mah.393.sok.No9 ALTINDAĞ/ANKARA
Vizyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak bilgi çağını doğru anlayan, evrensel değerleri kavramış, hak ve özgürlüklere saygılı milli değerlere sahip, hoşgörülü, sorumluluk bilinci gelişmiş, üretken sorun çözme yeteneği olan, çevreye duyarlı özgüvenli, donanımlı model insan yetiştirmek.
Misyon
Kültürel değerlerine bağlı, yenilikçi, gelişime açık, bilişim teknolojilerini etkili kullanan, sosyal ve sportif faaliyetlerde etkin, yurt içinde ve yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
DOĞALGAZ
ADSL (1 Mbit)
İNGİLİZCE
Ulaşım
Şehir Merkezinden okulumuza ulaşım zorlanmadan yapılabilmektedir. Sıhhiye köprüsünün üstünden, Anafartalar çarşısı önünden ve Ankara Hastanesi önünden rahatlıkla belediye otobüslerine binilebilir. Otobüsle okulumuza ulaşmak isteyenler 320, 322 nolu belediye otobüslerine binmeleri gerekir. Minibüsü tercih edenler Sıhhiye Köprüsü ve Bent Deresinden Karapürçek hattını kullanabilirler.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Ankara Altındağ İlçesi’nin hızla gelişmekte olan Karapürçek Mahallesi’nde bulunmaktadır. 2008-2009 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır. Mahallemizde hızlı bir yapılanma mevcuttur. Bu yapılanma ile birlikte hızlı bir nüfus artışı gerçekleşmektedir. Mahallemiz, Ankara Siteler mobilya yapım merkezine yakınlığı dolayısıyla, mobilya esnafı ve işçilerinin oturmayı tercih ettikleri bir semttir.
İL:8 KM-İLÇE:7 KM