Hayme Hatun İlkokulu
Karapürçek Mah. 393.Sok. No 9 ALTINDAĞ/ANKARA

VİZYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak bilgi çağını doğru anlayan, evrensel değerleri kavramış, hak ve özgürlüklere saygılı milli değerlere sahip, hoşgörülü, sorumluluk bilinci gelişmiş, üretken sorun çözme yeteneği olan, çevreye duyarlı özgüvenli, donanımlı model insan yetiştirmek.

MİSYON

Kültürel değerlerine bağlı, yenilikçi, gelişime açık, bilişim teknolojilerini etkili kullanan, sosyal ve sportif faaliyetlerde etkin, yurt içinde ve yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden öğrenciler yetiştirmek.

NORMAL

Pansiyon Bilgisi

İL:8 KM-İLÇE:7 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Ankara Altındağ İlçesi’nin hızla gelişmekte olan Karapürçek Mahallesi’nde bulunmaktadır. 2008-2009 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır. Mahallemizde hızlı bir yapılanma mevcuttur. Bu yapılanma ile birlikte hızlı bir nüfus artışı gerçekleşmektedir. Mahallemiz, Ankara Siteler mobilya yapım merkezine yakınlığı dolayısıyla, mobilya esnafı ve işçilerinin oturmayı tercih ettikleri bir semttir.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda futbol ve jimnastik kurslarının yanı sıra taleplere göre çeşitli kurslar düzenlenmektedir.

whatsapp: 05519785465 haymehatun14@gmail.com